Bij Flow kunt u terecht voor diverse soorten wellness-massages, healing en spirituele coaching en Do-In Yoga.

Voor de massages wordt een afspraak van 1 uur gemaakt. De kosten bedragen € 50,00.

Holistic Pulsing Massage

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. De pulsen worden afgestemd op het persoonlijke ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen ontstaat er een veilige sfeer. Hierdoor kun je op een diep niveau ontspannen en worden blokkades op een zachte manier weer in beweging worden gezet.Tijdens de pulsing massage lig je gekleed op een massagetafel. Op de massagetafel ligt een speciale mat die gevuld is met amethyst en verwarmd is met infrarood-verwarming. Dit geeft een extra werking aan de pulsing massage. Zowel infrarood warmte als de werking van de amethyst dragen bij aan verbetering van de vitaliteit, werken ontspannend, verbeteren bloedsomloop en doorstroming in het lichaam.


Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage herstelt de levenskracht en heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. De bewegingen kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren. De nadruk van de behandeling ligt op ontspanning en het wegnemen van angsten, ergernissen en andere negatieve emoties.


Ayurvedische massage

Bij een Ayurvedische massage wordt gebruik gemaakt van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie wat een smerende en medicinale werking heeft. Kenmerkend voor deze massage is dat er door de keuze van de techniek en de kruidenolie rekening gehouden wordt met de constitutie (dosha) van de persoon. De werking van oliën is gericht op het balanceren van de dosha´s en het reinigen van de weefsels en kanalen.

De Ayurvedische massage is een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt. Door de behandeling van de energiekanalen en de energiepunten heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect. De massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

Bamboe-massage

Een bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het helpt om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in een betere conditie.

Deze massage met olie en bamboestokken is een geweldige ervaring, Een massage met een diepe werking op de spieren en huid.

Hot Stone massage

Een hot stone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef deze ultieme ontspanning door de hotstone massage. Een absolute weldaad voor lichaam en geest.

Cupping

Bij cupping worden siliconen cups op de huid geplaatst. Deze cups trekken zich vacuüm. De zuigende werking aan de huidoppervlakte zorgt er voor dat overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden, Het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. 

Door de werking van de cups trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug en wordt gereinigd en afgevoerd. Dit geeft een lichte roodheid; deze is niet blijvend. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect. 

 Wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met 06-46226304