Onze gegevens


Adres                                          

Bedrijvencentrum 't Ambacht 2                                                   

Sandtlaan 36-G9                                                                   

2223 GG  Katwijk a/d Rijn                                                        

Tel. 06-46226304                                                                          

E-mail: info@schaartje.com

www.schaartje.com


Kvk: 62974270

BTW nr.: 183921409B03

 

 

Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van ’t Schaartje .
Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling of een inschrijving houdt in dat u accoord gaat met deze voorwaarden.

Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling kan geschieden per betaling via uw eigen bank of contant of pin in het atelier. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van de bijschrijving op de bankrekening van Quilt-atelier ’t Schaartje: IBAN NL60 RABO 0302624716.
Mocht het onverhoopt voorkomen dat u een artikel besteld heeft dat uitverkocht blijkt te zijn, dan krijgt u het geld van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk op uw rekening teruggestort.

Levering
De levertijd gaat in zodra de betaling is bijgeschreven op de rekening van Quilt-atelier ’t Schaartje,  normaal gesproken 1 a 2 werkdagen.
Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren of de overeenkomst te ontbinden.
’t Schaartje is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending. Indien een pakketje beschadigd bij u wordt afgeleverd, dient u hier direct melding van te maken bij ’t Schaartje.

Producten
Alle aanbiedingen, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten en/of kleurafwijking.

Retourneren
De stoffen, vlieseline, tussenvulling die u bestelt, worden voor u op maat gesneden, daarom kunt u deze niet ruilen of retourneren. Mocht er onverhoopt een fabricagefout in een stof zitten, dan kunt u contact hierover opnemen met ’t Schaartje.  Boeken en patronen kunnen wij helaas niet retour nemen.

Overige artikelen kunt u, binnen 1 week,  in originele staat en rookvrij, ruilen. Wanneer een verpakking beschadigd is of open is geweest, kan het artikel niet geruild worden. De kosten van retourzendingen zijn voor rekening van de koper.
Alle retouren dienen vooraf aangemeld te worden bij ’t Schaartje. 

Verzendkosten binnen Nederland

Voor bestellingen die in de brievenbus passen, bedragen de verzendkosten € 3,95 + € 0,85 BTW = € 4,80.

De verzendkosten van pakketten bedragen € 6,95 + € 1,46 BTW = € 8,41.
Wij verzenden ook naar het buitenland. Voor meer informatie over verzendkosten naar het buitenland kunt u contact met ons opnemen.

Wij verzenden uitsluitend met tracecode.

Het versturen van uw bestelling geschiedt voor uw risico. ’t Schaartje is niet aansprakelijk voor diefstal, zoekraken, beschadigen of niet afleveren van uw pakket.

Cursussen en Workshops

Voor iedere cursus en/of workshop dient u bij inschrijving het cursusgeld te voldoen. Uw plaats is definitief zodra deze betaling is ontvangen.

Mocht een cursus of workshop niet doorgaan, dan wordt het cursusgeld teruggestort.

Na inschrijving is uw deelname definitief. Uiterlijk tot 6 weken voorafgaand aan de start van de cursus of workshop kunt u nog annuleren. Dit in verband met de voorbereidingen en inkopen.

Indien u korter dan 6 weken voorafgaand aan de start wilt annuleren, zal er geen restitutie van het cursusgeld plaatsvinden. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Indien er voor een cursus of workshop speciale artikelen dienen te worden ingekocht door ’t Schaartje, is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk zodra deze artikelen zijn ingekocht.

Indien een cursus of workshop door derden wordt verzorgd, is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk. Indien u onverhoopt verhinderd bent, kunt u in overleg iemand anders laten deelnemen.