Workshops en Block of Month (B.O.M.)

   


Workshop Lavendelbuideltje 

zaterdag 23 september 10.00 - 12.30 uur
        
        
Deze ochtend gaan we een leuk lavendelbuideltje maken met de naaimachine.
Kosten € 25,00, inclusief materiaal en koffie/thee met lekkers.

      
      
      Kerstworkshop Santa Claus en Snowman
        
Op zaterdag 30 september en 21 oktober zijn er 2 kerstworkshops van 10.00 tot 15.00 uur. Voor deze workshops kun je kiezen uit 2 patronen. We gaan een mini-quiltje maken van ongeveer 30 x 30 cm. 
      
Voor beide dagen kun je uit 1 van de patronen kiezen. Er is genoeg tijd om beide quiltjes voor kerst klaar te hebben. Bij de workshop zit een pakket met de stofjes voor de voorkant, patroon, knopenset, vulling en stof voor de achterkant naar keuze. De kosten van de workshop bedragen € 59,50, dit is inclusief materialen, koffie/thee en lekkers, exclusief lunch.
      
      

Workshop Rag Time Quilt
        
Op zaterdag 18 november gaan we beginnen met een ragtime quilt. Door gebruik te maken van deze techniek maak je heel snel een complete quilt.
We maken voor deze quilt gebruik van katoenen quiltstoffen, die je zelf kunt uitzoeken in het atelier.
De workshop is van 10.00 tot 15.00 uur. De kosten bedragen € 20,00 voor de workshop inclusief koffie/thee en lekkers, exclusief lunch en materiaalkosten. De materiaalkosten zijn afhankelijk van de gewenste maat quilt. 
      
      

 .Nieuwe Block of the Month


Welcome Home in Spring is een B.O.M. van 10 maanden. Deze B.O.M. is inclusief een pakket met patroon,  stof voor de voorkant, ric rac band en dmc garen.
De quilt wordt 1.40 x 1.40 m.  Deze maandelijkse bee voor deze B.O.M. is op zaterdagochtend van 10.00 tot 12 uur en start op 14 oktober. De maandelijkse kosten bedragen € 37,50, dit is inclusief materiaalpakket.
      
      
      
      
      
      
      
             
                                   

Dancing Chickens and Flying Pigs

Deze nieuwe B.O.M. van Hatched and Patched duurt 12 maanden. Een gezellige quilt met applicaties en borduurwerk. Sieneke is heel hard aan het werk met deze quilt en heeft inmiddels 6 blokken af. Deze blokken kun je in het atelier reeds bewonderen. De B.O.M. is inclusief stof voor de ondergrond, keuze uit 2 verschillende stoffen, patroon en 2 x F8 per maand. De maandelijkse bee is op zaterdagochtend van 10.00 - 12.00 en start op 14 oktober. De maandelijkse kosten bedragen € 17,50. Dit is inclusief patroon, achtergrondstof voor de blokken en 2 x F8 per maand.
 You lucky dog!
    
You lucky dog!
 is weer een nieuwe, leuke B.O.M. van Bonnie Sullivan.      Deze quilt wordt gemaakt van woolies (flanel). De B.O.M. duurt 11 maanden, de maandelijkse bee is op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en start op 14 oktober. De maandelijkse kosten bedragen € 27,50. Dit is inclusief maandelijks patroon, maandelijkse bee, stof voor de voorkant, knopen en DMC.           

 

 
Heb je zin om mee te doen met een workshop of B.O.M. stuur dan een mailtje of bel of kom langs in het atelier.
Bij voldoende animo zullen er meerdere B.O.M.-groepen komen op andere data dan 14 oktober, wel op zaterdagochtend.

 


U kunt zich inschrijven via e-mail, telefonisch of persoonlijk in het atelier. 

Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kan, in overleg, iemand anders voor u in de plaats komen. Er wordt geen geld terug gegeven.